Over Willemien

Mijn naam is Willemien Jobsen, getrouwd en moeder van drie prachtige jongens.      In mijn vrije tijd houd ik van lezen, puzzelen, muziek luisteren en doe ik aan yoga en speel ik volleybal. Sinds 2019 werk ik als verlies- en rouwtherapeut in mijn eigen praktijk. Ook ik kreeg in mijn leven meerdere malen te maken met verlies en rouw. Toen ik 20 jaar was, overleden er in korte tijd meerdere jonge mensen die belangrijk voor mij waren. En in 2013 kreeg ik opnieuw te maken met verlies. Kort nadat mijn ouders uit elkaar waren gegaan, overleed mijn moeder na een zeer kort ziekbed. Deze gebeurtenissen hebben gezorgd voor een verandering bij mijzelf. Door het volgen van twee opleidingen in Neuro Linguistisch Programmeren, ontdekte ik dat mijn hart ligt bij het coachen van mensen. Ik heb mijn hart gevolgd en een baan gevonden als hulpverlener. In mijn werk kwam ik in aanraking met mensen die in hun leven te maken kregen met verschillende verliezen. Ik wilde mij hier verder in verdiepen en dat heeft er voor gezorgd dat ik de opleiding verlies-en rouwtherapie heb gevolgd. 

Het logo van mijn praktijk is een libelle. De libelle is voor mij een belangrijk symbool geworden in mijn eigen verlieservaring. Daarnaast staat de libelle voor spirituele groei en biedt het nieuw perspectief. De libelle als totemdier vraagt je balans te vinden tussen emoties en gedachten en veranderingen. Samen met jou kan ik ontdekken hoe jij met jouw verlieservaring de balans kan vinden tussen emoties en gedachten en de veranderingen in je leven.