Over Willemien

Mijn naam is Willemien Jobsen, getrouwd en moeder van drie prachtige jongens. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, muziek luisteren en volleyballen. Ruim veertien jaar heb ik gewerkt in de sociale dienstverlening. In 2013 kreeg ik in mijn leven zelf te maken met verlies. Kort nadat mijn ouders uit elkaar gingen, overleed mijn moeder. Deze gebeurtenissen hebben gezorgd voor een verandering bij mijzelf. Door het volgen van twee opleidingen in Neuro Linguistisch Programmeren, leerde ik mijzelf kennen en ontdekte ik dat mijn hart ligt bij het coachen van mensen. Ik heb mijn hart gevolgd en een baan gevonden als hulpverlener. In mijn werk kwam ik in aanraking met mensen die in hun leven te maken kregen met verschillende verliezen. Ik wilde mij hier verder in verdiepen en ben ik 2018 gestart met een opleiding verlies- en rouwtherapie. Naast mijn werk als hulpverlener ben ik een praktijk gestart waar ik mensen begeleid die vastlopen in hun verlies- en rouwervaring en coach ik mensen die graag op een andere manier in het leven willen staan.

Het logo van mijn praktijk is een libelle. De libelle is voor mij een belangrijk symbool geworden in mijn eigen verlieservaring. Daarnaast staat de libelle voor spirituele groei en biedt het nieuw perspectief. De libelle als totemdier vraagt je balans te vinden tussen emoties en gedachten en veranderingen. Samen met jou wil ik ontdekken hoe jij met jouw verlieservaring of vragen over verandering jouw balans kan vinden tussen emoties en gedachten en de veranderingen in je leven.

Sluit Menu