Wat cliënten zeggen

“Tijdens mijn scheiding en daarna heb ik gemerkt dat praten voor mij de manier van verwerken was. Een luisterend oor, iemand die je de juiste handvatten geeft. Willemien heeft me op weg geholpen. De vraag: ` Wat heb je nodig? ‘, hakte er erg in, want daar had ik eerder nog nooit over nagedacht. Ik had nu een opdracht om over na te denken en mee aan de slag te gaan. Door deze gesprekken met Willemien te voeren, kwam ik weer met beide benen op de grond en herpakte ik mijzelf. Ik ben er sterker uit gekomen dan ik ooit van mijzelf durfde dromen.” 

“2 jaar na het overlijden van mijn man had ik het gevoel om vast te zitten in mijn rouwproces, en ik wist niet meer hoe ik nu verder moest met mijn leven. Vanaf het eerste moment dat ik Willemien sprak, via de telefoon, voelde ik mij al een stuk lichter. De eerste stap om hulp had ik genomen. Na enkele sessies met haar, kwam ik erachter dat door het overlijden van mijn man andere onderliggende gevoelens waren vrijgekomen. Willemien heeft dit voor mij op een zeer professionele manier begeleid en met mij gewerkt dat voor mij tot een positieve acceptatie heeft geleid.

Willemien is duidelijk in haar werkwijze en kan het goed verwoorden. Het is heel fijn om met een persoon te praten die begrijpt wat je bedoelt en geen oordeel velt over je gedachten. En zeker niet aankomt met “goedbedoelde” adviezen, maar je zelf laat ontdekken waar de pijnpunten liggen. Het heeft mij in alle opzichten geholpen.”