ik weef de tranen in mijn leven
ik weef de trots in alle dagen
ik weef de pijn in zachte strengen
ik weef jou, in alle lagen

wie je was, wie je zult blijven
hoe je kijkt en hoe je lacht
wat je gaf en wat ik leerde
weven zal ik, alles wat je bracht

ik weef het missen, en het dragen
ik weef de liefde die is gebleven
ik weef jou met zorg en aandacht
in alle draden van mijn leven

Door Floortje Agema uit ‘Jij wordt gekend’

Verlies- en Rouwtherapie

Iedereen krijgt, soms onverwacht, te maken met verlies in zijn of haar leven. Verlies van een dierbare, maar ook verlies van inkomen, vriendschappen, een relatie of zelfs je gezondheid kan ervoor zorgen dat je vastloopt. Na een verlies staat je wereld op z’n kop en ben je zelf het overzicht kwijt geraakt. Wat jij voelt en meemaakt is niet raar of stom, het is jouw realiteit waar je een weg in moet zien te vinden. Ook ik kreeg in mijn leven te maken met verlies en merkte dat het fijn is als iemand met je meeloopt om verder te gaan. We kunnen samen ontdekken wat je nodig hebt om jouw nieuwe leven vorm te kunnen geven en het verlies daarin te kunnen verweven.

Sluit Menu