Registraties

Ik bied jou zorg op maat en van goede kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen ben ik aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW) onder nummer 1309. De LVPW is een beroepsvereniging voor professionals die werkzaam zijn in het psychosociale werkveld. Ik voldoe aan de kwaliteitseisen zoals deze door de LVPW worden gesteld. Zo ben ik HBO geschoold en volg jaarlijks een verplicht aantal uur intervisie en/of supervisie. Daarnaast zorg ik dat ik elk jaar een of meerdere trainingen of workshops volg als bij- en nascholing. Hierdoor blijft mijn kennis actueel en op peil.

Ik ben aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) onder nummer 200476R. De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op HBO-niveau) certificeert en registreert. RBCZ biedt ook onafhankelijk tuchtrecht.

Om EMDR te kunnen geven ben ik opgeleid bij Bijscholingsinstituut voor Therapeuten (BivT).  

Eind 2023 heb ik de opleiding lichaamsgerichte trauma therapie basics bij Eso Terra afgerond. In 2020 heb ik de post-HBO opleiding Verlies- en rouwtherapie aan de Sociale academie Utrecht in 2020 afgerond. Om mijn kennis en kwaliteiten op peil te houden, volg ik regelmatig een training of korte cursus. Wil je meer weten over de opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd, kijk dan op mijn Linkedin pagina.

Als zorgverlener beschik ik over een AGB-code. Mijn praktijk heeft ook een AGB-code. In verband met privacy mogen deze codes niet meer vermeldt worden op mijn website.

KvK-nummer: 74064673