Registraties

Ik bied jou zorg op maat en van goede kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen ben ik aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) onder nummer 8997. De NFG is een beroepsvereniging voor professionals die werkzaam zijn in het complementaire psychosociale werkveld. Ik voldoe aan de kwaliteitseisen zoals deze door de NFG worden gesteld. Ik ben HBO geschoold en volg jaarlijks een verplicht aantal uur intervisie en/of supervisie. Daarnaast zorg ik dat ik elk jaar een of meerdere trainingen of workshops volg als bij- en nascholing. Hierdoor blijft mijn kennis actueel en op peil.

Ik ben aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) onder nummer 200476R. De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op HBO-niveau) certificeert en registreert. RBCZ biedt ook onafhankelijk tuchtrecht.

Om EMDR te kunnen geven ben ik opgeleid bij Bijscholingsinstituut voor Therapeuten (BivT).  

Daarnaast volg ik op dit moment de opleiding lichaamsgerichte trauma therapie basics aan Atma instituut en heb ik de opleiding Verlies- en rouwtherapie aan de Sociale academie Utrecht in 2020 afgerond. Wil je meer weten over de opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd, kijk dan op mijn Linkedin pagina.

Als zorgverlener beschik ik over een AGB-code. Mijn praktijk heeft ook een AGB-code. In verband met privacy mogen deze codes niet meer vermeldt worden op mijn website.

KvK-nummer: 74064673