Praktische informatie

Werkwijze

Om een afspraak met mij te maken, is geen verwijzing nodig van de huisarts. Nadat je via de mail of telefoon contact hebt gezocht, vindt een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je hulpvraag, wensen en behoeften. In dit gesprek is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Als je besluit dat je met mij verder wilt, maken we afspraken over het vervolgtraject en stel ik een behandelovereenkomst op. Gesprekken kunnen plaatsvinden bij mij thuis in mijn praktijkruimte, maar ook bij jou in jouw eigen huis als je dat fijner vindt. Gesprekken tijdens een wandeling zijn ook mogelijk. 

Afspraken kunnen tot 24 uur zonder kosten worden verzet of geannuleerd. Voor afspraken die niet of binnen 24 uur worden afgezegd wordt € 40,- in rekening gebracht (met uitzondering van bijzondere omstandigheden).

Na ieder gesprek ontvang je via de mail een rekening met het verzoek deze binnen 14 dagen via bankoverschrijving te betalen. 

Tarieven

Een kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer 30 minuten. Voor een vervolggesprek van circa 60 minuten reken ik € 80,-. 

Diverse zorgverzekeraars bieden in de aanvullende verzekering (deels) een vergoeding voor verlies- en rouwtherapie (complementaire alternatieve zorg). Kijk voor meer informatie op de website van de NFG [Vergoedingenoverzicht 2021) . 

Voor afspraken buiten de gemeente Heusden en gemeente Waalwijk reken ik reiskosten o.b.v. €0,19 per km. 

Registraties en opleiding

Ik ben lid van de beroepsvereniging Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) onder nummer 8997 en van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) onder nummer 200476R.

AGB-code zorgverlener: 90107109 

AGB-code praktijk: 90066314

KvK-nummer: 74064673

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd en afgerond:

2018 – 2020 Post HBO Verlies- en rouwtherapie – Sociale Academie Utrecht

2019 Familie opstellingen – Vidarte ‘s Hertogenbosch

2017 NLP Master Practitioner – Mind Academy

2016 NLP Practitioner – Mind Academy

Daarnaast volg ik jaarlijks diverse korte cursussen, seminars om mijn kennis over verlies en rouw actueel te houden. 

Klachtenregeling

Ik doe er alles aan om op een zo goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je niet tevreden bent over de hulpverlening die ik bied. Wanneer dit het geval is, neem hierover dan contact met me op om dit te bespreken. Samen kunnen we kijken wat volgens jou niet goed verloopt of wat je anders zou willen. Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kan je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging de NFG. Voor meer informatie klik hier