Praktische informatie

Ik ben als coach geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) onder nummer 8997. Tevens ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: Willemien Jobsen, Praktijk voor verlies- en rouwtherapie onder nummer 74064673.

Tarieven

Tot 1 juli 2020 reken ik een aangepast tarief voor individuele begeleiding omdat ik de opleiding tot verlies- en rouwtherapeut nog niet heb afgerond. 

Een kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer 30 minuten. Voor een vervolggesprek van circa 60 minuten reken ik € 60,-.
Voor gesprekken die plaatsvinden buiten de gemeente Heusden en Waalwijk reken ik een reiskostenvergoeding o.b.v. € 0,19 per km.

Vanaf 1 juli 2020 gelden andere tarieven.

Werkwijze

Nadat je via de mail of telefoon contact hebt gezocht, vindt een kennismakingsgesprek plaats. Voorafgaand aan dit gesprek stuur ik een intakeformulier. Tijdens het eerste gesprek bespreken we je hulpvraag, wensen en behoeften. In dit gesprek is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Als je besluit dat je met mij verder wilt, maken we afspraken over het vervolgtraject.

Afspraken kunnen tot 24 uur zonder kosten worden verzet of geannuleerd. Voor afspraken die niet of binnen 24 uur worden afgezegd wordt € 30,- in rekening gebracht (met uitzondering van bijzondere omstandigheden).

Na ieder gesprek ontvang je via de mail een rekening met het verzoek deze binnen 14 dagen via bankoverschrijving te betalen.

Sluit Menu