Praktische informatie

Ik ben als coach geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) onder nummer 8997. Tevens ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: Willemien Jobsen, Praktijk voor verlies- en rouwtherapie onder nummer 74064673.

Tarieven

Tot 1 juli 2020 reken ik een lager tarief voor individuele begeleiding omdat ik de opleiding tot verlies- en rouwtherapeut nog niet heb afgerond en op grond van de zorgverzekering voor coaches geen vergoedingen mogelijk zijn.

Een kennismakingsgesprek van 45 minuten is gratis. Voor een vervolggesprek van 60 minuten reken ik € 35,-.
Voor gesprekken die plaatsvinden buiten de gemeente Heusden en Waalwijk reken ik een reiskosten o.b.v. €0,19  per km.

Vanaf 1 juli 2020 gelden andere tarieven.

Werkwijze

Nadat je via de mail of telefoon contact hebt gezocht, vindt een kennismakingsgesprek plaats. Voorafgaand aan dit gesprek stuur ik een intakeformulier. Tijdens het eerste gesprek bespreken we je hulpvraag, wensen en behoeften. In dit gesprek is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Als je besluit dat je met mij verder wilt, maken we afspraken over het vervolgtraject.

Afspraken kunnen tot 24 uur zonder kosten worden verzet. Voor afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd wordt € 20,- in rekening gebracht (met uitzondering van bijzondere omstandigheden).

Na ieder afspraak ontvang je via de mail een rekening met het verzoek deze binnen 14 dagen te betalen

Sluit Menu