Praktische informatie

Werkwijze

Nadat je via de mail of telefoon contact hebt gezocht, vindt een kennismakingsgesprek plaats. Voorafgaand aan dit gesprek stuur ik een intakeformulier. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je hulpvraag, wensen en behoeften. In dit gesprek is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Als je besluit dat je met mij verder wilt, maken we afspraken over het vervolgtraject. Op dit moment zijn mijn werkdagen in de praktijk dinsdag en woensdag. Gesprekken kunnen plaatsvinden bij mij thuis in mijn praktijkruimte, maar ook bij in jouw eigen huis als je dat fijner vindt. Gesprekken tijdens een wandeling zijn ook mogelijk. 

Afspraken kunnen tot 24 uur zonder kosten worden verzet of geannuleerd. Voor afspraken die niet of binnen 24 uur worden afgezegd wordt € 35,- in rekening gebracht (met uitzondering van bijzondere omstandigheden).

Na ieder gesprek ontvang je via de mail een rekening met het verzoek deze binnen 14 dagen via bankoverschrijving te betalen. 

Tarieven

Een kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer 30 minuten. Voor een vervolggesprek van circa 60 minuten reken ik € 80,-. 

Diverse zorgverzekeraars bieden in de aanvullende verzekering (deels) een vergoeding voor verlies- en rouwtherapie (complementaire alternatieve zorg). Kijk voor meer informatie op de website van de NFG (Vergoedingenoverzicht 2020). 

Voor afspraken buiten de gemeente Heusden en gemeente Waalwijk reken ik een reiskosten o.b.v. €0,19 per km. 

Registraties

Ik ben lid van de beroepsvereniging Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) onder nummer 8997 en van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) onder nummer 200476R.

AGB-code zorgverlener: 90107109 

AGB-code praktijk: 90066314.  

KvK-nummer: 74064673.