Familie opstellingen

Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen

Sören Kierkegaard ( Deens Filosoof, geb. 1813 )

Familieopstellingen is een methode, door Bert Hellinger in Nederland geïntroduceerd, die ons laat zien welke plek we in ons huidige gezin of familie van herkomst innemen. Opstellingen kunnen verhelderende en bevrijdende inzichten geven voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen of met kinderen. Familieopstellingen kunnen ook inzicht geven over patronen die telkens terugkomen, over diep onverklaarbaar verdriet of het steeds vastlopen in werksituaties. 

Samen met jou kan ik kijken welke vragen je hebt. In een familieopstelling met representanten kunnen we jouw systeem neerzetten. Er worden dan mensen gevraagd om de personen uit jouw systeem te representeren. Je kunt ook kiezen voor een tafelopstelling. Dan worden personen uit jouw systeem neergezet door (lego / playmobil) poppetjes.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom mijn bedrijf, interessante boeken, artikelen of mijn blog?  Abonneer je dan hieronder op mijn nieuwsbrief. Ik stuur je ongeveer 6x per jaar een nieuwsbrief.