Coaching

Heb je weleens een libelle ontmoet? Een licht en elegant dier dat met haar kleine lijf en dunne vleugels maar 30 keer per minuut hoeft te klapperen om op dezelfde plek te blijven. Het dier brengt geluk, inzichten en staat symbool voor een nieuwe start. Een libelle verandert in het leven van kleur, net zoals jij groeit als mooi mens. Door anders naar jezelf te kijken en keuzes te maken, kun jij een nieuwe start maken. Doordat de libelle alle kanten op kan bewegen, staat ze voor de eindeloze mogelijkheden in het leven. Denk en voel niet in beperkingen, maar in mogelijkheden en flexibiliteit. Ze biedt je een nieuw perspectief en de kracht om je leven van een afstandje te bekijken. Durf jij het aan om jouw eigen kleuren te laten zien en je licht te laten stralen?

Heb je wel eens dat je iets wilt veranderen maar niet weet hoe? Je wilt graag maar vervalt telkens in hetzelfde oude (niet gewenste) gedrag?

Ik gebruik onder andere het Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) als basis voor mijn coaching. NLP is een methode die je inzicht kan geven in hoe jij de werkelijkheid om je heen waarneemt, hoe je daar vervolgens betekenis aan geeft en waar dit vandaan komt. NLP biedt je ook mogelijkheden om op een andere manier te leren waarnemen, de betekenis van wat je waarneemt te beïnvloeden en om patronen te veranderen. Ik kan je helpen bij deze ontdekkingstocht en je helpen je (oude) patronen te doorbreken.

Hoe zou het zijn om net als de libelle te kunnen veranderen en op die manier groei door te maken?